Tilmeld dig vores nyhedsmail - Biblioteksklubben

15.03.24
Hvis du fortsat ønsker at modtage vores nyhedsmail med information om rabatter til arrangementer m.v., så beder vi dig tilmelde dig på ny via vores nye tilmeldingsformular på Lolland Kommunes hjemmeside.

Tilmeld dig Biblioteksklubbens nyhedsmail

Du får tilsendt en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding (se også i uønsket mails). Der skal klikke et par gange.
Du er ikke registreret korrekt, før du har fået besked om, at du er tilmeldt.
OBS: Der er kommet tilbagemelding om, at nogle har ventet op til et døgn, før de kunne bekræfte.

alt=""

 

Hvorfor skal du tilmelde dig igen?

Der er over 1.300 medlemmer af biblioteksklubben. Når biblioteket sender nyhedsmail til så mange brugere på én gang, så bliver vores mail mistænkt for at ville udsende såkaldt spam (uønsket reklame). Mange af jeres mailudbydere vælger derfor at blokerer nyhedsmailen, så I ikke modtager dem. Bibliotekets mail bliver desuden sat i karantæne af vores egen mailudbyder i en periode, hvor vi så ikke kan sende nogle mails overhovedet.

En anden vigtig grund til at vælge den nye løsning er GDPR-reglerne (GDPR står for "General Data Protection Regulation" - også kendt som databeskyttelsesforordningen). Vores nuværende registrering af medlemmerne af Biblioteksklubben lever ikke helt op til disse nye regler. Der er potentiel risiko for, at hackere kan få fingrene i vores liste, så den vil derfor blive slettet.

Den nye registrering af medlemmerne lever op til reglerne, og her behøver du også kun at oplyse dit navn samt e-mailadresse. 

Hvis du ikke er medlem af Biblioteksklubben

Så må du selvfølgelig også gerne tilmelde dig nyhedslisten.

OBS:

Du kan altid framelde dig listen igen.