alt=""

Betal gebyrer og erstatninger online

03.10.22
Betaling af gebyrer og erstatninger skal ske via selvbetjeningsløsningen ’Mit Betalingsoverblik’.

Du kan få et overblik over din biblioteksgæld til LollandBibliotekerne via din lånerstatus på lollandbib.dk eller via appen ’Biblioteket’, hvor der vil være et link til betaling. 

I din lånerstatus går linket til betaling til selvbetjeningsløsningen ’Mit Betalingsoverblik’, som administreres af Lolland Kommune. I ’Mit betalingsoverblik’, kan du se, om du skylder Lolland Kommune penge, og du kan betale din gæld med betalingskort og MobilePay. Du kan også betale indbetalingskortet i din netbank eller i banken. Borgere, der er fritaget for digital post, vil modtage almindelig brevpost. 

Link til ”Mit betalingsoverblik” og yderligere info finder du her.

Hvorfor overgår bibliotekerne til ny betalingsløsning?

Formålet med den nye betalingsløsning er at samle alle betalinger til kommunen ét sted. Det giver et fuldt overblik over kommunens tilgodehavender, hvilket er lettere at administrere. 

Unge under 18 år

Er du under 18 år, overgår din biblioteksgæld til den økonomisk ansvarlige for dig, det vil sige dine forældre eller din værge.

Faktura i eBoks

Vær opmærksom på din eBoks. Når bogen enten afleveres eller fornyes for sent, vil du med det samme kunne se din biblioteksgæld i din lånerstatus på bibliotekernes hjemmeside og i appen 'Biblioteket', men der kan gå lidt tid, før den kommer frem på 'Mit Betalingsoverblik'.

Du vil senere modtage en faktura i din eBoks. Her kan du også finde din betalingsfrist. Det er vigtigt, du overholder betalingsfristen for at undgå rykkergebyrer. 

Kontantbetaling

Du vil ikke længere kunne betale biblioteksgebyrer på biblioteket. Al betaling af gebyrer og regninger skal foregå via ’Mit Betalingsoverblik’ eller via girokort, hvis du er fritaget for digital post.

Læs mere om regler, lånetid og gebyrer

Se video om "Mit betalingsoverblik" (Københavns Kommune)