Ledige stillinger

Ledige stillinger ved bibliotek og borgerservice:

Biblioteksformidler med projektlederkompetencer

Brænder du for med biblioteket som dynamo at finde nye veje til formidle kultur og vil du sammen med engagerede kolleger være med til at videregive glæden ved sprog, litteratur og læsning. Så har Lolland KommunesBibliotek og Borgerservice måske jobbet for dig!

Vi er i øjeblikket i fuld gang med at transformere vores tre biblioteker, så de er klar til fremtidens udfordringer. Som biblioteksformidler med projektlederkompetencer bliver du et omdrejningspunkt i den fortsatte udvikling af LollandBibliotekerne. Du har derfor ikke bare forståelse for og erfaring med bibliotekernes mangeartede driftsopgaver. Du ser muligheder for at åbne verden – både analogt og digitalt - til oplevelser, viden og demokratisk dannelse. Du har solid projekterfaring og besidder en udpræget lyst til at udvikle nye tilbud, aktiviteter og åbne nye indsatsområder, hvor biblioteket kan servicere og facilitere brugernes behov.

Du trives med en afvekslende hverdag med gode kollegaer, hvor dine opgaver er rettet mod konkret at opsøge og afdække muligheder for projektdeltagelse og –finansiering med eksterne partnere såvel lokalt, regionalt som nationalt. Har du erfaring med fondsansøgninger, vil det kun være en fordel, da ekstern finansiering kan indgå som en del af udviklingsprocessen. Derudover vil dine arbejdsopgaver også være betjening af borgerne i biblioteket, formidling i biblioteksrummet, afvikling af arrangementer og gennemførelse af specielle indsatser for udvalgte målgrupper.

Ansøgningsfrist fredag d. 18.9.2020. Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 39.

Klik her for at læse mere om stillingen