Ledige stillinger

Biblioteksformidler

Biblioteksformidler til LollandBibliotekerne

Vi søger snarest en initiativrig og udadvendt formidler, der - sammen med gode og engagerede kolleger – kan se sig selv bidrage med at styrke og udvikle biblioteket på væsentlige dagsordener som litteratur, viden og dannelse. Vil du være med til at give bud på, hvordan bibliotekets tilbud bedst matcher fremtidens behov? Så vil vi gerne i dialog med dig!

Biblioteket er i en transformationsproces – vi har brug for dit bidrag

På LollandBibliotekerne har vi i de seneste år lagt kræfter i at opbygge en stærk projektkultur og i at etablere tætte relationer til samarbejdspartnere, som sammen med os vil være med til at løfte nogle af de store samfunds- og biblioteksdagsordener. Det er vi langt med, og vi vil derfor gerne skridtet videre i opbygningen af nye kompetencer på biblioteket.

Vi er nu især nysgerrige efter, om der findes ildsjæle, der har lyst til – og flair for – at udvikle biblioteket til et sted, som naturligt tager teten, når der sammen med borgerne skal udvikles nye kulturelle aktiviteter eller skabes rammer for allerede eksisterende aktiviteter, som mangler en lokal fysisk forankring. Vi drømmer om et bibliotek med en bred vifte af brugerdrevne aktiviteter, og du kan få chancen for at være med til at bygge det op.

Vi kigger samtidig efter dig, der synes det kunne være spændende at være med til at udvikle en ny strategi for, hvordan biblioteket skal bruge de mange muligheder for digital formidling af biblioteket bedst. Vi har netop taget hul på arbejdet, og du kan altså nå at være med fra starten. Skal vi satse på en bred vifte af digitale platforme til formidling af samlingen? Skal vi streame flere af vores arrangementer? Hvordan sikrer vi fortsat at biblioteket – måske sammen med Borgerservice – yder relevant hjælp til selvhjælp for de borgere, som har brug for en hånd i den digitale verden?

Synes du, at det kunne være spændende at tage del i denne – eller dele af denne udvikling og har du lyst til sammen med os at udforske, hvilke veje, der kunne være at gå, så er vi meget interesserede i at høre fra dig.

Du vil trives godt hos os, hvis du:

  • er udadvendt og kommunikerer ubesværet med både børn, unge og voksne
  • formår at skabe relationer og opbygge netværk
  • arbejder selvstændigt og følger opgaverne til dørs
  • har sikkert blik for sammenhænge og helheder
  • er optaget af at være med til at definere folkebibliotekets rolle i samfundet

Vi kan tilbyde dig:

  • et job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • en dagligdag med spændende og vekslende arbejdsopgaver
  • en fleksibel og rummelig arbejdsplads med ”højt til loftet”
  • kollegaer og ledelse, der er engagerede i og arbejder for bibliotekets transformation
  • mulighed for at aftale hjemmearbejde

Med afsæt i, hvad du kommer med, vil vi – uanset om du har biblioteks erfaring eller ej – bestræbe os på at skære opgaverne til, så de passer godt til dig. En tryg indføring i bibliotekets daglige driftsopgaver, som du også kommer til at tage del i, sørger vi selvfølgelig også for.

Læs mere om stillingen og send ansøgning via Lolland Kommunes hjemmeside

 
 
 

Uopfordrede ansøgninger sendes til:

Helge Borum - hebor@lolland.dk
Souschef
Tlf.: 54 67 50 54
Søvej 8
4900 Nakskov