eReolen Global

eReolen Global

Adgang
Adgang hjemmefra og fra biblioteket
E-bøger og lydbøger på engelsk samt engelske og danske magasiner.

E-bøger, lydbøger og magasiner

På eReolen Global finder du nye titler samt klassikere for børn, unge og voksne. Titlerne ligger inden for forskellige genrer som young adult, kærlighed, fantasy, krimi og spænding, rejselitteratur og rejseguides samt sprogkurser.

Hvilke platforme kan du læse på?

App (Libby) tilgængelige til Phone, iPad, Android, Chromebook, Windows Phone og Windows 8.
Derudover kan du læse via browser på PC eller Mac.

Låneregler

  • Du kan låne op til 2 e-bøger/lydbøger ad gangen og have 2 reserveringer ad gangen.
  • Lånetiden er 21 dage.
  • Det er muligt at aflevere bøgerne igen og frigøre et nyt lån.

Reserveringer

Langt de fleste titler på eReolen Global har en indbygget udlånsbegrænsning. Derfor kan du komme ud for at skulle reservere en e-bog på samme måde, som du kender fra de fysiske bøger på bibliotekerne. Det er ikke noget bibliotekerne selv bestemmer, men er bestemt af de aftaler, der er lavet med forlagene.

Magasiner på eReolen Global

eReolen Global indeholder udover e-bøger og lydbøger nu også over 200 magasiner. Der er ubegrænset brug af magasinerne, og de tæller derfor ikke med i lånekvoten for e-bøger og lydbøger.

Sådan kommer du i gang

Du skal være låner hos LollandBibliotekerne og bo i Lolland Kommune. Hvis du ikke er oprettet som låner, kan du gøre det med dit NemID. Klik på "Log ind" øverst og dernæst vælge "Log på med NemID". 
Hvis du allerede er låner men har glemt din PIN-kode, så kan du ændre koden. Log ind med dit Nem-ID og gå ind på din profil for at ændre koden.

Hent App’en til din smartphone eller tablet

App’en til eReolen Global hedder Libby.

Læs i browser

Gå ind på www.ereolenglobal.dk. Tryk på sign in i øverste hjørne. Vælg derefter LollandBibliotekerne og log ind med dine almindelige låneroplysninger.

Problemer med eReolen Global

Hvis du oplever problemer med at bruge eReolen Global bør du i første omgang benytte dig af hjælpesiderne - se Klik her for hjælp.
Giver det ikke et tilfredsstillende svar, kan du skrive til LollandBibliotekerne