alt=""

Børnebiffen

Adgang
Adgang hjemmefra og fra biblioteket
Et bibliotekstilbud til de yngste og deres forældre.

Børnebiffen.dk er skræddersyet til de 3-7-årige.

Stort udvalg og let at bruge

Børnebiffen.dk rummer næsten 400 titler. Ligesom på Filmstriben får du adgang til filmene via dit bibliotekslogin. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange film man kan se på Børnebiffen.dk.

Børnebiffen.dk er fyldt med flotte og stemningsfulde billeder fra de mange spændende film og er enkel og inspirerende for børnene at klikke rundt på – alene eller sammen med en voksen.

Kvaliteten er i højsædet

Alle filmene er valgt ud fra et princip om, at de skal være i øjenhøjde med børnene og passe til deres alder. Filmene må også gerne give det velkendte et twist og vække til eftertanke. Også hos resten af familien.

Filmene rummer en række forskellige stilarter, udtryk og fortællinger. Ligesom der er lagt vægt på, at den kulturelle mangfoldighed er i centrum.

Filmene er af høj kunstnerisk kvalitet og kommer fra Danmark og mange andre lande, som bl.a. Tyskland, Sverige, Slovakiet, Frankrig, Spanien, Australien og Sydkorea.

Børnebiffen.dk er udviklet i et samarbejde mellem Det Danske Filminstitut og DBC DIGITAL og vil løbende få tilført nye kortfilm.