Martin Kreutzer
Martin Kreutzer

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:45
Pris
120 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Foredrag & debat

Velsmurt

17.01.19
– spis dig fra inflammationspræget sygdom, overbelastningsskader og andre skavanker.

Foredrag ved ernæringsekspert og forfatter Martin Kreutzer.

Du går til lægen med en løbeskade eller ondt i ryggen – og kommer tilbage med G-ordet: G som i gigt. Og G som i gammel, tilføjer du måske for egen regning.

Eller du får lavet et rutinemæssigt helbredstjek og kommer hjem med advarsel om forhøjet sukkertal, kolesterol og andre tegn på alderstrykket. Men lad nu være med at opgive dig selv, for du kan sætte tiden tilbage! 

En overkommelig og målrettet indsats hver dag gør en verden til forskel for, om du kan blive ved med at leve det liv, du ønsker, i stedet for at lade dig begrænse.

Dine kostvaner har afgørende betydning for evnen til at slå inflammationen, som både koster på helbredet og hverdagens overskud, ned. Ved at spise de rigtige ting stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre symptomerne. Men hvad, hvordan, hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.

Med afsæt i sin aktuelle bog ”Velsmurt” og sine tidligere bestsellere om antiinflammatorisk kost løfter ernæringsekspert Martin Kreutzer sløret for madens magi, og giver dig konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til et velfungerende immunforsvar. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du går hjem med et hav af letanvendelige værktøjer.

Køb billet via billetto Billetto.dk

Alternativt kan man købe billet via MobilePay på 778 24. Husk at skrive Foredrag Nakskov.

Pris 120 kr.

Arrangør: LollandBibliotekerne i samarbejde med Martin Kreutzer

 

Materialer