alt=""

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
90 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Hvis vi ikke taler om det

26.05.21
Forfatterforedrag ved Leonora Christina Skov

Leonora Christina Skov er aktuel med erindringsromanen ”Hvis vi ikke taler om det”, der udkom den 22. april 2021. Den er en fortsættelse til den anmelderroste roman, ”Den, der lever stille” (2018), der er solgt i 145.000 eksemplarer, købt til filmatisering i efteråret af Regner Grasten Film og belønnet med bl.a. De Gyldne Laurbær og Martha Prisen.

Hvis vi ikke taler om det

Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om at vokse op i en familie, hvor mor endelig ikke må græde, og far ikke må blive vred, og om at flytte til København og forelske sig i en kvindelig præst, til sine forældres rædsel. I ”Den, der lever stille” skrev Leonora om at genskabe sig selv fra grunden. I fortsættelsen skriver hun om at blive til som forfatter. Om drømmen, modstanden, overgrebene, nederlagene, håbet, hjælpen og sejren.

I foredraget fortæller Leonora om tiden efter ”Den, der lever stilles” udgivelse, og om de kapitler i sin historie, som hun først har vovet at åbne nu. Et levende og engageret foredrag krydret med oplæsning og spørgsmål fra salen. Leonora signerer bøger i pausen.

Hun har tidligere skrevet romanerne ”Hvor intet bryder vinden” (2015), ”Førsteelskeren” (2012), ”Silhuet af en synder” (2010), ”Champagnepigen” (2007) og ”Rygsvømmeren” (2003). Hendes forfatterskab er oversat til otte sprog.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond. 

Entré: 90 kr.
Medlemmer af Biblioteksklubben: 70 kr.
Ung under 25 år eller studerende: 25 kr. (id-/studiekort skal forevises ved indgang)

Retningslinjer i forbindelse med covid-19

Husk mundbind eller visir samt et gyldigt coronapas, som viser, at du enten er færdigvaccineret, tidligere har været smittet med covid-19 eller er blevet testet negativ inden for 72 timer med enten PCR- eller lyntest (antigen-test). Kravet om coronapas gælder ikke børn under 15 år.

Vi følger myndighedernes aktuelle retningslinjer i forbindelse med covid-19, og tager forbehold for, at arrangementet kan blive udsat eller aflyst. Skulle dette blive aktuelt, kan du naturligvis få pengene tilbage for din billet.

Materialer