NY BOG: Sukkereventyret på Lolland og Falster

Bogen udgives af LollandBibliotekerne og Danmarks Sukkermuseum i anledning af, at der nu er blevet produceret sukker på Lolland og Falster i 150 år.

Alle som på en eller anden måde har været involveret i arbejdet med roerne - fra frø til sukker – blev i foråret opfordret til at bidrage til bogen. Det var der heldigvis mange, der gerne ville, og den dækker meget bredt både i tid og geografisk. Bogen indeholder 44 erindringer fra folk på Lolland og Falster, som har været eller stadig er beskæftiget med sukkerroerne på enten den ene eller anden måde. Erindringerne er suppleret med enkelte faglige og historisek artikler.

Bogen er på 334 sider.

Pris: 250,- kr.

"Sukkereventyret på Lolland og Falster" kan købes på Nakskov Bibliotek, Maribo Bibliotek, Rødbyhavn Bibliotek, Danmarks Sukkermuseum, Nakskov Lokalhistoriske Arkiv, Sydlollands Lokalhistoriske Arkiv samt hos Bog & Idé (Nakskov, Maribo og Nykøbing).

OBS:
Hvis du gerne vil have bogen sendt til din adresse, og du har mulighed for at betale med MobilePay, kan det ske ved henvendelse til biblioteket: alfch@lolland.dk.
Bogen sendes med PostNord. Pris inkl. forsendelse er: 300,- kr.
 

Bøger som kan lånes på biblioteket:

alt=""
05.12.23