alt=""

Nu kan du aflevere på biblioteket – men det haster ikke endnu

23.03.21
Fylder biblioteksbøgerne for meget derhjemme? Nu får du endelig mulighed for at aflevere dem.

Bibliotekerne har ligesom meget andet været lukket ned siden december. Der er for længst blevet åbnet for Click & Collect. Dette tilbud er udvidet til, at man også gerne må aflevere materialerne. Tidspunkterne er stadig de samme, det vil sige mandag, onsdag og fredag i tidsrummet kl. 10.00 – 17.00.

Man vil fortsat ikke kunne komme ind på biblioteket, så materialerne skal indtil videre afleveres ved døren. Det betyder, at man ikke umiddelbar kan få en kvittering for afleveringen. De afleverede bøger m.v. vil løbende blive kørt hen til en automat og afleveret. Indenfor maksimalt fireogtyve timer vil man derfor kunne se på hjemmesiden eller app’en, at afleveringen er gennemført. Kontakt endelig biblioteket, hvis det ikke er sket, så fejlen kan blive rettet.

Hvis man helst ikke vil aflevere uden at få en kvittering, så må man gerne vente til det tidspunkt, hvor bibliotekerne må åbne på normal vis igen. Foreløbig er bibliotekerne lukket til og med 2. maj 2021. Herefter har man 14 dage til at aflevere, inden der bliver lagt gebyr på. 

Bibliotekspunkterne

Indtil videre har man kun haft mulighed for at bestille materialer til afhentning på bibliotekerne i henholdsvis Nakskov, Maribo og Rødbyhavn. Fra på mandag vil man også kunne bestille til afhentning på bibliotekspunkterne rundt om i kommunen. Her vil man også kunne aflevere som normalt.