alt=""

Sæt pause på dine reserveringer i sommerferien

13.07.20
Undgå at miste din plads i køen til de efterspurgte bøger

Du kender det sikkert: du nyder ferien og ser frem til et par uger langt væk fra Lolland - og så tikker der en sms ind: den bog, som du har ventet med længsel på, er kommet hjem og står nu klar til afhentning… de næste syv dage. Ikke nemt, hvis du befinder dig på en øde strand på Maldiverne?

Behold din plads i reserveringskøen:

Hvis du sætter dine reserveringer på pause, mens du holder ferie, bliver de ikke aktiveret, i den periode du er fraværende.

Det vil sige: hvis du står som nummer 1 på listen over reserveringer til "Det gyldne bur" af Camilla Läckberg, bliver du stående der, indtil du er vel hjemme igen. Først dér, bliver bogen taget fra til afhentning til dig. Du bibeholder din plads i reserveringskøen og rykker ikke længere ned.

Sådan gør du:

Du kan selv sætte reserveringerne på pause via hjemmesiden.

  •     Log ind på www.lollandbib.dk med dit cpr.nummer/lånernummer og din pinkode
  •     Klik på "Min konto"
  •     Klik  på "Redigér brugerprofil"
  •     Udfyld start- og slutdato for din ferie  (som på billedet herunder)
  •     Klik "Gem"  

OBS! Hvis biblioteket modtager bøger m.v. til dig bestilt fra andre biblioteker i ferieperioden, bliver de sendt retur, og du skal bestille igen.

Biblioteket ønsker dig den allerbedste sommerferie. :-)

Kig gerne ind til os på biblioteket og bliv tanket op med gode bøger før ferien. Husk også at lydbøger/e-bøger frit kan downloades fra eReolen - de vil ikke fylde op i din rejsekuffert.