Min landsby på Lolland

Min landsby på Lolland

05.11.18
Fredag d. 16. november udkommer bogen "Min landsby på Lolland".

LollandBibliotekerne inviterer til en lille, uhøjtidelig reception i anledning af udgivelsen af bogen ”Min landsby på Lolland.”
Den finder sted fredag d. 16. november kl. 16.00 – 17.30 i Nakskov Biblioteks Mødesal.

Min landsby på Lolland
Der ligger landsbyer spredt ud over hele Lolland. Deres historie indeholder både op- og nedgangsperioder. De sidste årtier har desværre været præget af nedgang, og mange landsbyer affolkes og sygner hen. Med tiden forsvinder også erindringen om det liv og fællesskab, som engang udfoldede sig der. For de yngste generationer kan det således være svært at forestille sig det mangfoldige liv, der tidligere har været i landsbyerne.

Det ville LollandBibliotekerne gerne råde bod på. Vi efterlyste derfor tidligere på året erindringer fra landsbyerne på Lolland med henblik på at udgive dem i en bog. Det var mange heldigvis med på, og nu er bogen ”Min landsby på Lolland” klar til udgivelse.


31 forfattere har bidraget til bogen. Nogle har valgt at fortælle om to eller tre tæt forbundne landsbyer, nogle har skrevet om de samme landsbyer. I alt er der erindringer fra 32 forskellige landsbyer jævnt fordelt over Lolland.

Salg af bogen
Bogen er på 355 sider og vil kunne købes fra fredag d. 16. november bl.a. hos Bog & Ide i Nakskov og Maribo, Nakskov Turistbureau og Nakskov Bibliotek og Maribo Bibliotek.