Tine Vinther Clausen, formand for Fritids- og Kulturudvalget

Lån formanden for Fritids- og Kulturudvalget på biblioteket

20.05.18
Sektoren for Kultur, Fritid og Borgerservice i Lolland Kommune vil udvikle dialogformerne for at sikre en god kontakt mellem borgerne og den politiske ledelse. Derfor har der været mulighed for at låne formanden for Fritids- og Kulturudvalget på biblioteket. Torsdag d. 24. maj er sidste chance i denne omgang.

Borgerinddragelse har været et vigtigt element i arbejdet med den eksisterende kultur- og fritidspolitik, og formanden for Fritids- og Kulturudvalget Tine Vinther Clausen ønsker at fortsætte i samme spor.

”Det er i mødet mellem mennesker, at tingene sker. Derfor vil jeg gerne være tilgængelig og have direkte kontakt med borgerne. Og det kan jeg på biblioteket. Det er borgernes sted, og det er et uformelt, afslappet miljø,” fortæller Tine Vinther Clausen.

Sammen med en medarbejder i kommunen vil Tine Vinther Clausen foreløbig stå til rådighed for alle, der har gode idéer eller spørgsmål til fritids- og kulturområdet i kommunen. Samtalerne skal omhandle emner inden for Fritids- og Kulturudvalgets ansvarsområde, og de må ikke træde i stedet for egentlig sagsbehandling i kommunen.

”Jeg glæder mig til at drøfte idéer og muligheder med interesserede borgere, så vi sammen kan gøre fritids- og kulturlivet i kommunen endnu bedre,” siger Tine Vinther Clausen.  

Nye muligheder

Interessen for at få en snak med Tine om kultur- og fritidslivet i kommunen har været stor. Derfor fortsætter hun med tilbuddet i april og maj måned.

Nåede du ikke at booke hende i første omgang, får du nu muligheden igen:

• på biblioteket i Rødbyhavn 12. april 2018 kl. 15.00-16.00
• på biblioteket i Maribo 17. april kl. 15.00-17.00 og
• på biblioteket i Nakskov 24. maj kl. 14.30-15.45

Du kan snakke med Tine i op til et kvarter om emner inden for Fritids- og Kulturudvalgets ansvarsområde. Husk blot, at samtalen ikke må træde i stedet for egentlig sagsbehandling.

Samtaler skal bookes på forhånd på www.lolland.dk/udvalgsformand.