alt=""

Feriesjov for børn og unge på biblioteket

30.06.20
Vi var lige ved at gå i feriemode her på LollandBibliotekerne, da vi pludselig fik mulighed for at lave endnu flere aktiviteter for børn og unge i sommerferien end vi allerede havde planlagt.

For at sikre at alle børn og unge kan få en god sommer i Danmark trods coronakrise og rejsebegrænsninger, har Folketinget nemlig lanceret en økonomisk sommerpakke til sommerferieaktiviteter på biblioteket i skolernes sommerferie. Det betyder, at vi har fået mulighed for at tilbyde endnu flere og større aktiviteter i sommerferien – og så er det hele endda også gratis!

Vi arbejder på højtryk for at få de sidste detaljer på plads, men allerede nu kan vi godt fortælle, at man i sommerferien kan være med til at lege som i gamle dage, lave sommerkrea, spille rollespil og lære en hel masse om superkryb – med ægte superkræfter!

For at sikre, at der ikke er for mange mennesker samlet på samme tid og sted, skal alle have billet for at deltage. Det gælder dog ikke vores kreaposer, der udleveres i den betjente tid i biblioteket. 
Har du bestilt en eller flere billetter, og er du forhindret i at deltage, så kontakt os venligst, så andre børn og barnlige sjæle kan få din plads. 

Læs meget mere om hver af sommeraktiviteterne på lollandbib.dk/arrangementer og følg med på vores Facebookside, når vi løbende annoncerer, hvad der kommer til at ske. 

Med ønske om en god og aktivitetsfyldt sommer, 
LollandBibliotekerne

Sommeraktiviteterne er blevet til ud fra et ønske om, at alle danske børn og unge får den bedst mulige sommer med mulighed for at deltage i både faglige og sociale fællesskaber og aktiviteter. Derfor har Kommunernes Landsforening og Børne- og Undervisningsministeriet, i forlængelse af den sommerpakke, som Folketinget lancerede i juni 2020, indgået en aftale om at fordele 200 mio. kr. til kommunerne til sommeraktiviteter for børn og unge i alderen 6-17 år.