Stemmeseddel
Stemmeseddel

Brevstem til folketingsvalget

08.05.19
Onsdag den 5. juni er der Folketingsvalg. Du har mulighed for at brevstemme inden valgene på bibliotek & borgerservice på Nakskov Bibliotek og Maribo Bibliotek.

Folketingsvalg:
Der kan brevstemmes til og med lørdag d. 1 . juni (Den sidste dag lørdag d. 1. juni kan der brevstemmes kl. 9 - 16) 

Hvis du vil brevstemme, skal du huske at medbringe legitimation i form af enten sundhedskort, kørekort eller pas. Når du har modtaget dit valgkort, kan du også bruge det.
 

Vi udleverer kun én stemmeseddel til ét valg ad gangen. Når du har udfyldt en stemmeseddel i stemmeboksen og lagt det i den medfølgende blå kuvert, skal du gå tilbage og afleverede den ved den skranke, hvor du fik stemmesedlen udleveret. Her skal du underskrive et følgebrev, som lægges i en større kuvert sammen med den blå kuvert med din stemmeseddel. Personalet lægger den store kuvert i en stemmeboks. 

Hvis du efterfølgende fortryder din stemme, kan du godt brevstemme igen. Det vil altid være den senest afgivne brevstemme, der tæller med i optællingen af stemmer på valgdagen. Når du har brevstemt, kan du ikke stemme på valgdagen.

Du skal trække et nummer på nummerstanderen, når du ankommer til bibliotek & borgerservice. Du har også mulighed for at reservere tid på forhånd, hvis du vil brevstemme - 
Klik her for at reservere tid

 

Klik her for at læse mere om brevstemmeafgivning

Åbningstiderne

for at brevstemme i bibliotek & borgerservice:

Søvej 8, 4900 Nakskov

Mandag: kl. 10 - 17
Tirsdag: kl. 10 - 17
Onsdag: kl. 10 - 17
Torsdag: kl.10 - 17
Fredag: kl.10 - 17

Østre Landevej 33, 4930 Maribo

Mandag: kl. 10 - 17
Tirsdag: kl. 10 - 17
Torsdag: kl. 10 - 17
Fredag: kl. 10 – 17

Du kan også stemme i borgerservicecentre i andre kommuner, selvom du har bopæl i Lolland Kommune.