alt=""

Borgerservice - husk at bestille tid!

12.06.20
Nu kan du igen bestille tid til personligt fremmøde i Borgerservice.

Borgerservice har være lukket for fysisk fremmøde siden udbruddet af corona i Danmark. Nu er sygdommen så meget under kontrol, at de to borgerservicecentre i Nakskov og Maribo kan genåbne. 

Der kan som før nedlukningen bestilles tid på kommunens hjemmeside og på telefon 54 67 67 67, ligesom der igen er mulighed for at få hjælp til tidsbestilling ved personligt fremmøde i bibliotekets åbningstid.

Efter en lang periode med nedlukning og nødbetjening opfordrer Borgerservice til, at borgere, der ikke har presserende behov, venter med at bestille tid, til det er nødvendigt.

Borgmester Holger Schou Rasmussen glæder sig til genåbningen.

”Det er rigtigt positivt, at vi har sygdommen så meget under kontrol, at vores tilbagevenden til hverdagen kan fortsætte. På bundlinjen er det kommunens borgere, som vi er sat i verden for, og derfor har det en særlig betydning, at netop borgerservice igen kan slå dørene op”, siger Holger Schou Rasmussen.

”Lolland Kommune har selvfølgelig hele tiden været åben. Det gælder også Borgerservice, hvor betjeningen er sket via telefon, mail og i særlige situationer personligt. Men det er klart, at dialogen og dermed kommunens service til borgerne bliver meget bedre, når vi kan mødes ansigt til ansigt. Det gælder for medarbejderne i Borgerservice, ligesom det gælder for kommunens andre ansatte. Derfor glæder jeg mig også til, at det administrative personale fra næste uge igen må møde ind på deres arbejdspladser i kommunen”, siger Holger Schou Rasmussen.