alt=""

Juletegnekonkurrence

24.11.21
Snart står julen for døren, og i den forbindelse inviterer vi, alle børn til at deltage i en juletegnekonkurrence på biblioteket.

Tegn en tegning

Frem til den 20. december har du mulighed for at deltage med din kreativ tegning af måske julemanden i sin kane, Rudolf med den røde tud eller du kunne måske tegne, hvordan din jul kommer til at se ud i år.

Vi har alt det, du skal bruge for at lave dit kunstværk.                           

Sådan gør du:

  • Tegn din tegning med blyant, farver, tusser eller vandfarve på et stykke A3 eller A4-papir. Så kan tegningen nemlig komme op og hænge på vores store billedvæg.
  • Skriv dit navn og alder på tegningen. Vinderen bliver offentliggjort på vores hjemmeside og Facebook.
  • Du kan også aflevere din tegning på Lolland bibliotekerne Nakskov, Maribo, Rødby senest den 20. december 2021.

Alle tegninger bliver udstillet i biblioteket Julegalleri. Vil du gerne have tegningen tilbage igen efter udstillingen, kan du kontakte os på biblioteket.

Fem flotte tegninger bliver kåret af et dommerpanel bestående af ansatte på biblioteket.  Der vil være en præmie til fem vindere fra hvert Bibliotek. Du kan se på vores hjemmeside eller på Facebook om du har vundet.

Psst… Del din kunst, og vær med til at inspirere andre: Tag et billede af dit værk og del det på Facebook eller Instagram. Husk, at tagge dit værk med #lollandbibliotekerne, så kan vi nemt finde det og dele det på vores egne medier.