alt=””

Syv bud på madpakker, der bliver spist

11.08.21
Skolestarten står for døren og det samme gør madpakkerne.

Mangler du inspiration til madpakker, mellemmåltider og sunde snacks til ulvetimen? 

Så læs med, når vi nedenfor har samlet syv gode bud på bøger til dig, der gerne vil have fifs, ideer og opskrifter til sunde og lækre madpakker, der giver energi og bliver spist. 

God appetit! 

 

"Byg din egen madpakke" 


Liv Martine og Simone Thorup Eriksens superfine madpakkebog er fyldt med inspiration til gamle og nye klassikere. Det smarte ved bogen er, at barnet selv kan kombinere nye og gamle klassikere på 3-delte sider. Der er opskrifter og ideer til rugbrødsmadder, grønt, snacks og lidt til den søde tand.

"Sunde madpakker"

Kaja Nymands ”Sunde madpakker” får du 50 lækre opskrifter til madpakken. Her får du opskrifter på lette løsninger til madpakken, basisopskrifter på brød, hjemmelavet pålæg og små, sunde snacks til at tage med på farten. Flere af opskrifterne kan også bruges til morgenmad og eftermiddagsmad, ligesom nogle af opskrifterne er med kød og andre er veganske.

"Madpakkebogen"

I ”Madpakkebogen” giver Louisa Lorang 50 fif og fornyelser til en sjovere madpakke. Der er gode og velsmagende bud på klem og klapsammen-madder, grønne sager, gør-det-selv-pålæg og sager, man bager. Opskrifterne er sammensat af få ingredienser, så alle kan være med.

"Kram i madkassen"

Sif Orellanas ”Kram i madkassen” er så fint illustreret og fyldt med 72 sunde og mættende madpakke-indslag på små og store retter, som børn og voksne vil elske at have med i tasken. I bogen får du bl.a. opskrifter på de skønneste gulerodsbrud, salater og fredagskugler.

"Grønne madpakker"

TV-kokken Louisa Lorangs ”Grønne madpakker” strutter af sundhed og lækre grønne opskrifter. Alle opskrifter er uden kød, og det bedste er, at de er lige til at gå til. Her finder du bl.a. gode sammensætninger af frugt, grønt og snacks, der fylder godt i maven.   

"Superhelten og prinsessen på ærten spiser også madpakker"

I Anne og Stine Junge Albrechtsens madpakkebog får du masser af inspiration til at gøre madpakken og mellemmåltiderne lidt sjovere og lidt sundere - helt uden løftede pegefingre. Den er også fyldt med gode råd til hvordan man får børnene med i køkkenet, og har madpakkeforslag til både hverdag og fest. Du får ideer til storebrors seje madpakke til Halloween, lillesøsters romantiske pigemadpakke, den robuste turmadpakke og den hyggelige julemadpakke.

"Sense for hele familien"

I Suzy Wengels ”Sense for hele familien” er der masser af inspiration at hente, hvis man som familie gerne vil spise sundere og mere slankende ved hjælp af den populære livsstilskur sense. Der er gode opskrifter til alle dagens måltider, men madpakke-afsnittet er værd at nævne. Også her du gode ideer til sunde, mættende og velsmagende madpakker.   

Emneord
Materialer