alt=""

eReolen.dk

Adgang
Adgang hjemmefra og fra biblioteket
E-bøger og lydbøger for både børn og voksne.

Indeholder en stor samling skøn- og faglitterære e-bøger og lydbøger for både børn og voksne. Streaming via internetbrowsere eller download via app. App'en er lavet til Apple iPad/iPhone og Android smartphone/tablet.

Hvordan bruger du eReolen.dk

eReolen kan anvendes fra PC, Mac, iPad eller anden tablet, samt smartphones. Udlånstjenesten er browserbaseret, og e-bøgerne læses/streames i en online-reader eller downloades via en app. eReolens app kan lige nu hentes til tablets/smartphones med  IOS styresystem den gør det muligt at downloade og læse e-bøger når du er offline.  App'en til android kan hentes i Google play og gør det muligt at benytte smartphones/tablets med Android.

Klik her for t læse om eReolens app (pdf)

Låneregler

Du skal være registreret som bruger af LollandBibliotekerne samt bo i Lolland Kommune. 

Lånetid: 30 dage fra og med den dag, du har downloadet e-bogen.

Antal e-bøger: 5 e-bøger indenfor 30 dage *. Når du er logget på eReolen, vil du på "MIN SIDE" se en oversigt over hvor meget af din kvote, du har opbrugt.

Antal netlydbøger: 5 lydbøger indenfor 30 dage.*

Genlån: Når lånetiden er udløbet, forsvinder e-bogen fra “Mine lån”. Herefter kan du låne e-bogen igen, dette svarer til at foretage et nyt lån.

Login på eReolen.dk med dit lånerkortnummer og pinkode.

BEMÆRK: Hvis du har glemt din PIN-kode og er over 18 år, så kan du logge ind med dit Nem-ID, gå ind på din profil og ændre koden.

* Tallet angiver, hvor mange lån, du kan have samtidigt. Hvis du f.eks. har lånt max antal lydbøger, så kan du først låne en lydbog igen, når lånetiden for dit første udlån er udløbet efter 30 dage fra lånedatoen. 

Blå titler

Blå titler er titler, som ikke tæller med i dine normale lån. Du kan dog ikke låne ubegrænset af de blå titler heller. Du må have op til 30 samtidige lån af blå titler. Hvis du overskrider denne grænse, vil du først kunne låne lydbøger og ebøger, der er blå titler, når du komme under 30 samtidige lån.

 
Hvad skal jeg være opmærksom på, hvis jeg anvender eReolen i udlandet?

Hvis du normalt kan hente titler fra eReolen, kan du også gøre dette, når du er i udlandet. Du skal dog være opmærksom på, at du via dit mobilabonnement betaler en pris pr. MB, som du henter ned. Med app’en har du mulighed for at downloade titlerne og læse/lytte til dem uden brug af internettet. Download de ønskede titler hjemmefra, da dette kræver en internetforbindelse og potentielt kan være meget dyrt i udlandet. Når titlerne er downloadet, kan du lytte til dem uden at være på internettet. Vær opmærksom på: Når du tager til udlandet med app’en, skal du ikke logge dig ud. Hvis du logger dig af app’en, er det nødvendigt at have en internetforbindelse for at logge på igen. Så hvis I er flere brugere, der benytter den samme enhed til at læse/lytte til titlerne, er det altså nødvendigt med adgang til internet for at logge på med en ny bruger. 

Sådan downloader du en titel

  1. Lån først den ønskede titel (e-bog eller lydbog)
  2. Klik på de tre prikker øverst til højre
  3. Vælg "Gør tilgængelig offline"

alt=""

Vejledninger:

Se - eReolen - sådan kommer du i gang