alt=""

Ebook Central Plus

Adgang
Adgang hjemmefra og fra biblioteket
E-bøger på engelsk indenfor mange fagområder samt lidt skønlitteratur

Hent engelsksprogede e-bøger

Ebook Central Plus er en ny type samling af e-bøger, der som et forsøg stilles til rådighed via efterspørgsel. Samlingen rummer pt. 27.000 titler engelsksprogede bøger for voksne indenfor mange områder.

Der er fokus på titler til studerende fra mange af de førende forlag, men også bøger om hobby, biografier med mere udgivet inden for de sidste 5 år. Samlingen indeholder desuden en lille samling skønlitteratur på engelsk.

Ebook Central Plus kan f.eks. anbefales til studerende, der skal læse engelsksprogede kilder eller blot er fagligt interesseret i et emne og er nysgerrig efter at få det belyst med udenlandske kilder.

Hvis du er interesseret i at låne en af titlerne fra samlingen skal du vælge "Request". Herefter bedes du oprette en konto med e-mail og kodeord og sende en forespørgsel af sted. Du vil så få besked når titlen er klar til download. Det vil typisk være inden for 24 timer på hverdage, da din anmodning behandles manuelt.

Vejledning: 

  1. Gå til Ebook Central Plus
  2. Hvis du sidder hjemme, skal du først logge ind med dit lånernummer og pinkode til LollandBibliotekerne
  3. Registrér dig som bruger hos Ebook Central Plus. Klik på "Sign in" i øverste højre hjørne.  Hvis du er ny bruger klik på "Create an account" ellers log ind med din mailadresse og password.
  4. Hvis du vil låne en titel, skal du vælge Request
  5. Udfyld felterne og send forespørgsel af sted. 
  6. Du får besked, når titlen er klar til download.