Benni Bødker
Benni Bødker

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Errindlev Hallen
Stadionvej 2
4895 Erindlev
Arrangører
Målgruppe
For børn
Køb billet(ter)
Workshop

Vilde Historier - Workshop

21.10.21
Skriv en vild historie, der giver dine venner et gys.

Workshop for børn 9 - 14 år.

Er du vild med Vilde Væsner, og synes du særlig godt om Sære Steder? Er du klar til at hugge en halv hæl af for en hæsblæsende tur på Helhesten? Så kom og lær at fortælle fæle og forrygende fabler fyldt med feer, fugleskræmsler og fiksfakserier.

Vi inviterer børn og deres voksne til vilde workshops. Temaet for workshopsne er væsner fra danske folkesagn, så vær klar til at møde mosekoner, helheste, trolde og lygtemænd. Men bare rolig … det skal nok blive uhyggeligt!

Denne dag kan du lære at skrive grufulde gyserhistorier med Benni Bødker. 

Forfatter Benni Bødker vil sætte jer i gang med at skabe jeres egne gyserhistorier og fabeldyr med udgangspunkt i Lollands sagn og myter.

Vilde Historier er et samarbejde mellem Roskilde Bibliotekerne, Lolland Bibliotekerne og NOTA, og er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Om Benni Bødker:

Benni Bødker skriver, så blodet flyder, tænderne klaprer og hårene på armene stritter. Og det gør han godt. Han har på ganske kort tid opnået stor popularitet blandt børn og unge, der ikke kan få nok af hans vampyrer, mystiske ordner og vanvittige eksperimenter. Ofte er hans hovedpersoner outsidere eller enspændere, der enten ved skæbnens eller sammensværgelsers mellemkomst ender i håbløse og livstruende situationer. Men midt i uhyggen, blodbadet og gruen skinner humoren, om end noget sort, dog altid igennem.

Emneord