alt=””

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Udstilling

Maribo udstillet

10.09.21 - 01.10.21
Udstilling på Nakskov Bibliotek

Udstillingen udgøres af syv bachelorprojekter, der er designet på Det Kongelige Akademi for Arkitektur, Design, Konservering på Holmen i København.

Opgaven for de arktitektsuderende var at designe en bygning til kropskultur i Maribo. Projektforslagene skulle på overbevisende måde producere nye muligheder, men også være ramme for eksisterende fællesskaber, møder og handlingsrum. Arkitekturen skulle være karakterfuld, nytænkende og en kvalitativ tilføjelse til den eksisterende landskabelige og bymæssige kontekst i det moderne Maribo. Det kom der syv meget forskellige projektforslag ud af, som alle er udtænkt til specifikke lokationer i Maribo. 

Hvert år uddeler den danske Arkitektforening Arkitektforeningens Bachelorlegat til årets bedste bacheloropgave. Prisen gik i 2021 til to fra holdet i Maribo. Astrid Marie Strandbygaard og Lise Lindholt Gammel-gaard blev 25. juni hædret med legatet for projektet Refugium for refleksion.

Læs mere om udstillingen her

Praktiske oplysninger

"Maribo udstillet" kan ses i biblioteksrummet på Nakskov Bibliotek fra 10. september - 1. oktober. 

Udstillingen er arrangeret af Maribo Bibliotek og Det Kongelige Akademi for Arkitektur, Design, Konservering og støttet af Lolland Kommune.