alt=”
Udsigt over Barcelona og Middelhavet.

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Online
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Rundvisning

Onlinerejse til Catalonien

26.10.22
Se med hjemmefra, når biblioteket hver onsdag fra d. 21. september til d. 14. december rejser til et nyt land i Europa. Rejserne foregår online og er gratis for alle borgere i Lolland Kommune.

Catalonien

Vi tager sammen til Catalonien for at blive klogere på denne spanske region. I selskab med en række eksperter og lokale personer undersøger vi regionens særpræg og dens forhold til Spanien.

Rejsen ledes af Michael Birkkjær Lauritsen, der er er Cand.mag. i historie og Europastudier og er bosiddende i Spanien, med sin familie.

Michael tager os på en rejse i Catalonien, en yderst spændende spansk region. I selskab med en række gæster – eksperter og lokale ildsjæle – undersøge han regionens særpræg og dens forhold til Spanien. En af gæsterne på rejsen er den nye projektleder i DEO Undervisning, Amanda Ajslev Hersbøll, som er cand.mag. i spansk og har skrevet speciale om Catalonien.

Praktiske oplysninger

Du kan tilmelde dig onlinerejsen til Catalonien her, på tlf. 70 26 36 66 eller ved at sende en mail til info@deo.dk.

Kort efter modtager du en bekræftelse på e-mail med forklaring på det videre forløb, en rejsefolder og program.

Dagen før sender DEO en e-mail med et link til selve rejsen og en simpel, men grundig anvisning til at logge på fra henholdsvis PC, Tablet eller iPad. Rejsen foregår i en lettilgængelig browserversion over Zoom.

DEO’s telefoner er åbne på tlf. 70 26 36 66, hvis teknikken driller eller hvis du har problemer med at logge på.

Hvis du vil med på flere online-rejser, kan du skrive det i kommentarfeltet ved tilmelding, så du ikke behøver lave en tilmelding for hver rejse.

Om onlinerejserne

Rejserne er arrangeret og gennemføres af DEO (Demokrati i Europa Oplysningsforbundet).

Projektet er støttet af Velux Fonden og en række kommuner har indgået partnerskab, herunder Lolland Kommune. Det betyder, at det er gratis for borgere i Lolland Kommune at deltage i DEO’s onlinerejser.