alt=”
Vjosë-floden i det sydlige Albanien (Photo by David Stanley, flickr.com)

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Online
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Rundvisning

Onlinerejse til Albanien

12.10.22
Se med hjemmefra, når biblioteket hver onsdag fra d. 21. september til d. 14. december rejser til et nyt land i Europa. Rejserne foregår online og er gratis for alle borgere i Lolland Kommune.

Albanien

Kom med til det spændende, men for mange stadig temmelig ukendte Balkanland. Vi møder lokale og danske Albanien-kendere og hører også om nogle spændende borgerinitiativer, der seneste år er opstået i landet.

Rejsen ledes af Zlatko Jovanovic, som er Balkanekspert i DEO og har undervist, forsket, skrevet og holdt foredrag om Balkan og debatteret og kommenteret den aktuelle situation på Balkan, herunder Albaniens forhold til EU. På rejsen møder vi danske og lokale Albanien-kendere. I selskab med dem lærer vi bl.a. om den udvikling, landet har gennemgået i de seneste årtier, og vi møder miljøaktivister som kæmper for at beskytte Albaniens natur, herunder fx floden Vjosë i det sydlige del af landet. 

Praktiske oplysninger

Du kan tilmelde dig onlinerejsen til Albanien her, på tlf. 70 26 36 66 eller ved at sende en mail til info@deo.dk.

Kort efter modtager du en bekræftelse på e-mail med forklaring på det videre forløb, en rejsefolder og program.

Dagen før sender DEO en e-mail med et link til selve rejsen og en simpel, men grundig anvisning til at logge på fra henholdsvis PC, Tablet eller iPad. Rejsen foregår i en lettilgængelig browserversion over Zoom.

DEO’s telefoner er åbne på tlf. 70 26 36 66, hvis teknikken driller eller hvis du har problemer med at logge på.

Hvis du vil med på flere online-rejser, kan du skrive det i kommentarfeltet ved tilmelding, så du ikke behøver lave en tilmelding for hver rejse.

Om onlinerejserne

Rejserne er arrangeret og gennemføres af DEO (Demokrati i Europa Oplysningsforbundet).

Projektet er støttet af Velux Fonden og en række kommuner har indgået partnerskab, herunder Lolland Kommune. Det betyder, at det er gratis for borgere i Lolland Kommune at deltage i DEO’s onlinerejser.