Geirangerfjord i Norge
Geirangerfjord i Norge

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Køb billet(ter)
Online-rejser

Onlinerejse til Norge

01.03.23
Norge har en fantastisk natur, nordmænd tjener godt på olie, men øl er dyrt og agurker sælges i skiver. Alt det tror vi, vi ved om vores nordiske naboland, men hvordan er det i praksis at bo i Norge og hvad er de aktuelle politiske temaer i landet?

På denne rejse tager vi til vores nordiske broderland Norge. Vi tænker ikke over det til daglig, men de sidste 50 år har Danmark været medlem af EU og Norge har været udenfor. Men har det betydet, at vores to lande har udviklet sig meget forskelligt fra hinanden? Dominerer samme politiske temaer i Norge, som dem vi kender i Danmark og EU? Hvor har Norge truffet andre valg end Danmark?

Rejsen ledes af Michael Birkkjær Lauritsen, som er cand.mag. i historie og Europastudier og som vil invitere en række gæster – eksperter og lokale ildsjæle – på rejsen og sammen med dem gør os klogere på Norge.

Praktiske oplysninger

Se med hjemmefra, når biblioteket hver onsdag fra d. 11. januar til d. 1. marts rejser til et nyt land i Europa. Rejserne foregår online og er gratis for alle borgere i Lolland Kommune.

Du kan tilmelde dig onlinerejsen til Norge her, på tlf. 70 26 36 66 eller ved at sende en mail til info@deo.dk.

Kort efter modtager du en bekræftelse på e-mail med forklaring på det videre forløb, en rejsefolder og program.

Dagen før sender DEO en e-mail med et link til selve rejsen og en simpel, men grundig anvisning til at logge på fra henholdsvis PC, Tablet eller iPad. Rejsen foregår i en lettilgængelig browserversion over Zoom.

DEO’s telefoner er åbne på tlf. 70 26 36 66, hvis teknikken driller eller hvis du har problemer med at logge på.

Hvis du vil med på flere online-rejser, kan du skrive det i kommentarfeltet ved tilmelding, så du ikke behøver lave en tilmelding for hver rejse.

Om onlinerejserne

Rejserne er arrangeret og gennemføres af DEO (Demokrati i Europa Oplysningsforbundet).

Projektet er støttet af Velux Fonden og en række kommuner har indgået partnerskab, herunder Lolland Kommune. Det betyder, at det er gratis for borgere i Lolland Kommune at deltage i DEO’s onlinerejser.