alt=""

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Livestream

Livestream med Torrey Peters

28.09.22
Se med her på siden, når vi i en livestreamet samtale interviewer den amerikanske forfatter Torrey Peters om hendes prisvindende debutroman "Detransition, baby".

Romanen følger 3 karakterer. Ames, der efter mange år som transkvinden, Amy, nu er "detransitioned" og identificerer sig som mand. Reese, der tidligere var kæreste med Amy, inden overgangen til Ames - og Katrina, der ved et uheld er blevet gravid med Ames. Og samtidig er hans chef. Forvirret? Don't be.

Det er nemlig en fantastisk velskrevet og aktuel roman, som giver et nuanceret og reflekteret indblik i den virkelighed, der følger med dét at være transkønnet, og alt hvad det indebærer fra kærlighed, familie, identitet til moderskab, sex og forhold. Den er et frisk pust på den litterære scene og en tiltrængt vigtig stemme ift. kønsdebat og seksualitet.

Sæt dig godt til rette, og følg med hjemme fra sofaen, når vi interviewer Torrey Peters direkte fra New York.. Du kan se samtalen live her på hjemmesiden eller på Facebook onsdag 28. september kl. 19-19.45, hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål i kommentarfeltet (videoen er først tilgængelig kort tid før livestreamingen). 

Arrangementet er del af streamingprojektet "Luk verden ind", som er et samarbejde mellem 5 folkebiblioteker - Glostrup, Allerød, Fredensborg, Gentofte, Lolland. Projektet arbejder med at livestreame danske og udenlandske forfattere og derved skabe nye muligheder for arrangementer til bibliotekets brugere. 

Like vores fælles Facebookside "Luk verden ind" for at følge med i vores livestreaminger.

Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

> Gå til Facebooksiden "Luk verden ind"

 

 

Materialer