ORD på biblioteket
ORD på biblioteket

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Foredrag & debat

ORD på biblioteket

02.05.18
Mød lokale forfattere på biblioteket.

Biblioteket har også i foråret indbudt lokale forfattere til at læse op af udvalgte dele af deres værker og invitere til samtale.
Denne eftermiddag kan du møde: Carolyn Alexandra Ipsen, der bliver akkompagneret af René BirgerJensen på guitar samt Karen Zubari.

Carolyn Alexandra Ipsen er komponist og tekstforfatter og har skrevet og komponeret sange i en årrække. Det begyndte som drømme, hvor hun hørte tekster og melodier. Hun optog dem ofte midt om natten på sin smartphone, hvorefter hun satte mig ned efterfølgende dag og færdiggjorde sangene. Det er efterhånden blevet til mange sange og en cd- og ep-udgivelse, hvor hun selv synger. Alle Carolyn Alexandra Ipsens tekster er skrevet på engelsk, som er hendes modersmål, idet hun er født og har tilbragt sin barndom i USA.

René Birger Jensen spiller akustisk guitar og mundharpe. Carolyn og René påbegyndte deres samarbejde i foråret, 2017. René er en stor fan af Leonard Cohen og optræder både med Leonard Cohen sange og blues. René komponerer endvidere selv musik og har optrådt i adskillige år alene og sammen med andre kunstnere.

Karen Zubari er digter og tekstforfatter til sange og viser, og hun er forfatter til bogen "Ved mor godt, jeg er dement?". Hun sidder i Ældrerådet i Lolland kommune. I 2007 skiftede hun Islands Brygge i Københavns hjerte, og Middelhavets sol  og palmer, ud med Rødbyhavn på Lollands sydkyst, som hun kalder for Danmarks blondekant. Det er der, hvor havet lægger en kridhvid kant af bølgebrus og havskum på stranden, som en blonde om landet.

Arrangeres i samarbejde med StORDstrømmen og er støttet af Statens Kunstfond.
Arrangementet er gratis.