alt=""

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

NY DATO: ”Naturligvis. Landskabsmalerier” af Allan Otte

19.05.21
Kunstforedrag ved Liza Kaaring

Museumsinspektør Liza Kaaring fortæller om den unge danske landskabsmaler Allan Otte (født 1978), der er aktuel med udstillingen ”Naturligvis. Landskabsmalerier” i foråret og sommeren 2021.

Allan Otte har siden sin afgang fra Kunstakademiet i 2007 betaget publikum og anmeldere med sine smukke og overraskende skildringer af det danske landskab og en produktionsnatur mellem robotfodermaskiner, grå betonhaller og store gårde. En klar, blå himmel udført med airbrush, snoede landeveje og vidtstrakte marker, møjsommeligt malet med kunstnerens signaturpenselstrøg, der set tæt på trækker synlige linjer i malingen og er inddelt i skarpt afgrænsede felter.

Allan Otte, der selv er opvokset på en gård, vil vise os naturen, som vi virkeligt omgås den og virkeligt anvender den, og han gør det med sit altid køligt, registrerende blik. Det er dybt foruroligende og påfaldende smukt og grimt på samme tid.

Udstillingen kan ses på Fuglsang Kunstmuseum fra d. 21. april 2021 og henover sommeren som følge af coronarestriktioner.

Gratis entré - husk at bestille billetter.

Arrangeret i samarbejde med Fuglsang Kunstmuseum.