alt=""

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50-70 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Mormorliv, minimalisme og gode råd til at leve mere enkelt

18.08.22
Foredrag v. Jane Ibsen Piper om minimalisme, bæredygtighed og hvad vi kan lære af de generationer, der kom før os.

Denne aften vil Jane Ibsen Piper, blogger og forfatter, fortælle om sin tilgang til minimalisme og give gode råd til, hvordan man indretter sin livsstil, hverdag og privatøkonomi, så der er tid og råd til at leve det gode, enkle og meningsfyldte liv.

Det gode mormorliv

Foredraget tager udgangspunkt i Jane Ibsen Pipers seneste bog "Mormorliv - råd til at leve mere enkelt", der bygger på samtaler med Janes mormor Ragnhild, der er født i 1920 og opvokset på Lolland. Gennem hende giver Jane et indblik i, hvordan hun har levet et langt og ressourcebevidst liv med nøjsomhed, simple living og zero waste, før det blev til hashtags.

Det er samtidig en fortælling om at gøre sig umage, at sætte farten ned og fokusere på de gode ting i livet ved at tage ved lære af de generationer, der kom før os.

Om Jane Ibsen Piper

Jane Ibsen Piper er jurist, blogger, klimaaktivist og forfatter til bøgerne ”Den lille guide til minimalisme” (2021), ”Den lille guide til opsparing” (2021) og senest ”Mormorliv – råd til at leve mere enkelt” (2022). Derudover står hun bag bloggen Project Handmade samt en af Danmarks største private Facebook-grupper, ”Minimalisme og købestop”, der har 26.500 medlemmer.

I pausen serveres saft og kage i ægte mormorstil.

Billetter

Entré 70 kr.

For medlemmer af Biblioteksklubben 50 kr.

Ung under 25 år eller studerende: 25 kr.