Svend Brinkmann og Erlend Loe
Svend Brinkmann og Erlend Loe

Om dette arrangement

Tid
20:00 - 20:45
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Bibliotekets Facebook-side eller hjemmeside
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

LIVESTREAM: Svend Brinkmann og Erlend Loe

24.02.21
Se med hjemmefra, når Svend Brinkmann, professor i psykologi, og den norske succesforfatter Erlend Loe taler sammen om livskriser live på Facebook.

De færreste mennesker går gennem livet uden at støde ind i en større eller mindre krise. Om den er livsomvæltende eller kun forårsager nogle ridser i lakken, er den en del af det at være til.

Men hvordan betragter vi livskriser i vores kultur i dag? Hvordan forvalter vi de store og små kriser, der rammer os, når vi lever i en tid, hvor det er populært at kalde et problem for en udfordring? En tid, hvor jagten på personlig udvikling har en tendens til at tage patent på mangt og meget i menneskelivet.

Livskrisen har svært ved at finde en plads i den tid, vi lever i, mener Svend Brinkmann, der er professor i psykologi. Denne aften kan du møde ham i samtale med den norske forfatter Erlend Loe, hvis forfatterskab i høj grad beskæftiger sig med mennesker i krise. Samtalen moderes af Kamilla Ane Petersen fra Glostrup Bibliotek.

Bemærk: Aftenens samtale foregår på dansk/norsk. Da samtalen sendes live er det ikke muligt at tekste den.

Arrangementet er en del af projektet "Oplevelser live med bibliotekerne", som er et samarbejde mellem 6 danske biblioteker, herunder LollandBibliotekerne. Projektet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Glæd dig til en række sjove, rørende og inspirerende møder. Samtalerne streames online via bibliotekernes Facebook-sider og kan derfor ses hjemmefra.

Deltagelse

Der kræves ingen tilmelding og alle kan se med. 

Klik her for at følge livestreamen d. 24. februar på Facebook fra kl. 20.00 

Bemærk: Har du ikke en konto på Facebook, kan du sagtens se med alligevel.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte biblioteket eller eventkoordinator Nicoline Sørensen på niren@lolland.dk.