Leonora Christina Skov og Rane Willerslev

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Live streaming
Målgruppe
For alle
Foredrag & debat

LIVESTREAM: Leonora Christina Skov og Rane Willerslev

29.03.21
Rane Willerslev og Leonora Christina Skov i samtale om ”det at være menneske”.

Glæd dig til et enestående møde mellem forfatter og museumsdirektør Rane Willerslev og forfatter Leonora Christina Skov. Mødet bliver livestreamet på Facebook og her på siden mandag d. 29. marts fra kl. 19.00, så du kan se med hjemmefra. 

Rane Willerslev

Rane Willerslev er som forfatter og antropolog kendt for sine fantastiske historier om det iskolde Sibirien, sit anderledes syn på ledelse og opfordringen til at tænke vildt. Hans nyeste bog ”Ekspeditioner – Fra tundraen til savannen” (2020) sammenfatter Ranes mange fantastiske fortællinger. Han har været direktør på Nationalmuseet siden 2017, og nogle vil måske også huske ham for hans medvirken i reportageserien ”Ranes museum” på DR2, der gav et indblik i hans opsigtsvækkende evne til at redde Nationalmuseet fra en økonomisk krise med faldende besøgstal. Han er derudover en aktiv samfundsdebattør og eftertragtet foredragsholder.

Leonora Christina Skov

Leonora Christina Skov er forfatter til den selvbiografiske bestsellerroman ”Den, der lever stille” fra 2019, der er hendes egen historie om at springe ud som lesbisk efter moderens død. Bogen er solgt til filmatisering hos Regner Grasten Film og kommer snart i de danske biografer. Den er derudover belønnet med bl.a. De Gyldne Laurbær og Martha Prisen. I april 2021 er hun aktuel med fortsættelsen, ”Hvis vi ikke taler om det”, og hun har derudover et langt forfatterskab bag sig, der er oversat til otte sprog.

(Psst... Vi er faktisk også så heldige, at Leonora Christina Skov besøger Nakskov Bibliotek onsdag den 26. maj for at fortælle om og læse op af sin kommende bog "Hvis vi ikke taler om det". Læs mere og køb din billet på https://lollandbib.dk/arrangementer/foredrag-debat/hvis-vi-ikke-taler-om....)

Om arrangementet

Arrangementet er en del af projektet "Oplevelser live med bibliotekerne", som er et samarbejde mellem 6 danske biblioteker, herunder LollandBibliotekerne. Her mødes en fag- og en skønlitterær forfatter om et givent emne. Projektet forløber frem til 2022 og er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen. 

Glæd dig til en række sjove, rørende og inspirerende møder. Samtalerne streames online og kan derfor ses hjemmefra.

Interviewet finder denne gang sted på Glostrup Bibliotek uden publikum, men livestreames på alle de deltagende bibliotekers Facebook-sider og hjemmesider samtidig. Samtalen modereres af Kamilla Ane, der er litteraturformidler på Glostrup Bibliotek. 

Sådan gør du

Du kan se med i livestreamingen på tre måder: 

1. På vores Facebook-side på https://www.facebook.com/LollandBibliotekerne. 

2. Klik ind på https://fb.me/e/3xHyeBCqH og markér, at du deltager. På denne måde får du en påmindelse kort tid før livestreamingen går i gang. 

3. Her på hjemmesiden i videoen nedenunder. Bemærk, at arrangementet først går i gang kl. 19.00 mandag den 29. marts. Det er ikke muligt at møde fysisk frem. Husk at opdatere denne side, hvis livestreamingen ikke går i gang af sig selv.