Katrine Marie Guldager Foto: Les Kaner
Katrine Marie Guldager Foto: Les Kaner

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
90-70 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Katrine Marie Guldager: Det samme og noget helt andet

31.10.22
Hør en af Danmarks mest læste forfattere fortælle om sin nyeste roman "Det samme og noget helt andet" (2021), der handler om familie, arv og sorg.

Kender du følelsen af at være i tvivl om din egen familie? Fornemmelsen af, at din søster lige er lidt tættere på jeres mor, end du er? Taler de om dig bag din ryg? Hvordan føles det at være i en familie, du ikke stoler på? Og hvorfor blander din faster sig?

Denne aften kan du høre Katrine Marie Guldager, en af Danmarks mest læste forfattere, fortælle om sin nyeste, autofiktive bog ”Det samme og noget helt andet” (2021). I bogen tager hun livtag med noget, som mange danskere oplever: At fare vild og blive fremmed i sin egen familie.

Romanen følger en ung kvinde, der under dramatiske omstændigheder mister først en veninde, og kort efter sin far. Den handler om arvestrid, og om familiens skrøbelige fællesskab. For spørgsmålet er, hvad en familie er, og hvad skal man finde sig i for at være del af den.

Om Katrine Marie Guldager

Katrine Marie Guldager debuterede i 1994 med digtsamlingen ”Dagene skifter hænder”, og har op gennem 90’erne og 00’erne udgivet flere digt- og novellesamlinger. Hun er måske mest kendt som forfatter til Køge-krøniken, der over seks bind beskriver en dansk families historie over 50 år, men også for bestsellerne ”En uskyldig familie” og ”Bjørnen”, og senest ”Det samme og noget helt andet”. Derudover har hun også skrevet et utal af børnebøger, og har modtaget flere priser og et livslangt legat fra Statens Kunstfond for sit forfatterskab.

Billetter

Entre 90 kr. For medlemmer af Biblioteksklubben 70 kr.

Ung under 25 år eller studerende 25 kr.
 

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.