Johannes Langkilde
Johannes Langkilde

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 kr.
Bibliotek
Lokalitet
Nakskov Teatersal
Målgruppe
For alle
Foredrag & debat

Kan Trump gøre det igen?

08.10.20
Foredrag v. Johannes Langkilde

Det kom som et chok for mange, da Donald Trump blev valgt som præsident, men med et par måneder til næste præsidentvalg, ser det nu ud til, at han meget vel kan blive genvalgt. Hvem er det, der støtter Trump, og hvorfor gør de det? I dette foredrag giver Johannes Langkilde en forklaring på, hvorfor Donald Trump blev valgt, hans succes og hvorfor Trump måske er tættere på at blive genvalgt, end mange måske tror.

Johannes Langkilde blev uddannet som journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2004 og blev få år efter fast studievært på TV 2 Nyhederne. Siden 2013 har han været ansat i DR, først som studievært på TV-avisen 21.30, og siden som USA-korrespondent med base i Washington, DC. Han har derudover med til at dække flere større royale begivenheder og været vært ved flere politiske live-debatter i forbindelse med de danske folketingsvalg. Johannes Langkilde har boet og arbejdet i USA i flere år, og var med til at dække det amerikanske valg i 2016, hvor han rejste gennem 43 stater og mødte de mennesker, der også denne gang kan bringe Trump til magten.

Entré: 100 kr.
For medlemmer af Biblioteksklubben: 80 kr.
Entré for unge på 25 år eller derunder: 25 kr. (Du skal vise gyldig legitimation v. ankomst.)

Det amerikanske valg - 3 foredrag
Dette foredrag er det andet af 3 foredrag om det amerikanske præsidentvalg.

Foredragsrækken om det amerikanske valg i efteråret 2020 er blevet til i et samarbejde mellem LollandBibliotekerne, AOF, LOF, Aftenskolen Lolland-Falster, FOF, Fora Fritid og Teologihøjskolen Lolland.