alt=""

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 kr.
Bibliotek
Lokalitet
Nakskov Teatersal
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Den aktuelle situation i Mellemøsten

16.09.21
Foredrag ved Steffen Jensen

Steffen Jensen vil fortælle om den aktuelle situation i Mellemøsten. Et af de mest populære – men naturligvis også konstant foranderlige og opdaterede – foredrag, han holder, er om den aktuelle situation i denne fascinerende og omtumlede region af verden.

Det, der sker i Mellemøsten, synes altid på godt og ondt at påvirke resten af verden – via terroraktioner, oliepriser, flygtningestrømme eller andet. Mellemøsten er et område vi hele tiden hører om, og som hele tiden påvirker os, men som de færreste rigtig forstår. I sit foredrag vil Steffen Jensen gøre os klogere på regionen, og give baggrund og perspektiv.

Steffen Jensen er et af landets bedst kendte ansigter og har arbejdet som journalist for en lang række medier, blandt andet Weekendavisen, Berlingske Tidende, Aktuelt, Radioavisen og DR. Han har været mellemøstkorrespondent fra TV2’s spæde start og har boet fast i Jerusalem siden 1991. Gennem sin lange karriere har Steffen Jensen dækket utallige krige og konflikter i Mellemøsten, blandt andet borgerkrigen i Libanon, den israelske invasion i 1982 og kampene i Libanon 2006. I dag underviser Steffen Jensen på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus, med afsæt i jobbet som journalist i krigs- og krisezoner.

Foredraget er det første i en foredragsrække om Mellemøsten, der er blevet til i et samarbejde mellem LollandBibliotekerne, AOF, LOF, Aftenskolen Lolland-Falster, FOF, Fora Fritid og Teologihøjskolen Lolland.

Entré: 100 kr. For medlemmer af Biblioteksklubben 80 kr.
Entré til alle tre foredrag: 250 kr. For medlemmer af Biblioteksklubben 200 kr.  
- Klik her for at bestille billetter til alle 3 foredrag
Entré for studerende og unge under 25 år: 25 kr. pr. foredrag. Studiekort eller id skal fremvises ved ankomst.

Vi følger myndighedernes aktuelle retningslinjer i forbindelse med covid-19, og tager forbehold for, at arrangementet kan blive udsat eller aflyst. Skulle dette blive aktuelt, kan du naturligvis få pengene tilbage for din billet.

 

Materialer