Læsepind

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 17:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For børn
Børn

Sommerkrea

03.08.20 - 07.08.20
Uge 32: Dekorer en læsepind til skolestart og gør læsningen til en leg

I sommerferien kan du alle dage komme forbi bibliotekerne i Nakskov og Maribo i den betjente åbningstid, og lave flotte og finurlige krea-projekter for både drenge og piger, store som små. Vi har pakket 280 kreaposer til hele sommerferien, og hver uge er der et nyt og spændende kreaprojekt at kaste sig over.

 

Uge 28: Dekorer en mulepose til bøger, gymnastik eller en tur på stranden

Uge 29: Lav en flyvemaskine og lad fantasien flyve

Uge 30: Lav en drømmefanger og jag de onde drømme væk

Uge 31: Lav armbånd af de flotteste perler

Uge 32: Dekorer en læsepind til skolestart og gør læsningen til en leg

 

Hvordan foregår det?

For at alle trygt kan deltage, har vi afsprittet hænderne og pakket krea-poserne på forhånd. Det eneste man skal gøre er, 1) at møde op på biblioteket i den betjente åbningstid og 2) bede den søde biblioteksvagt om at få udleveret en krea-pose, - og måske også en saks eller limpistol, hvis der er behov for det. Vi har stillet flere krea-borde til rådighed i biblioteket, så man kan sidde i ro og mag og hygge med sin krea-pose.

Når man er færdig, 3) afleverer man saks, limpistol og tusser og hvad man ellers har, tilbage til den søde biblioteksvagt (til afspritning) og så 4) tager man sit færdige krea-projekt med sig hjem – måske til evigt minde om den sommer, der vil gå over i historiebøgerne.

 

Hvad koster det – og hvor tilmelder man sig?

Det er gratis at deltage og det kræver ingen tilmelding – men for at flest mulige børn kan få lov til at få fingre i en krea-pose, er der max. én krea-pose pr. barn pr. uge. Derudover gælder først-til-mølle-princippet, da nogle krea-poser måske vil være mere efterspurgte end de andre. Det er også vigtigt, at alle husker at afspritte hænderne og holde afstand ved bordene – og til nogle af krea-aktiviteterne vil det være rart at have en voksen ved sin side, hvis der eksempelvis skal bruges limpistol.