Gerlev legepark

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For børn
Børn

Leg som i gamle dage

06.08.20
På udvalgte dage i uge 30, 31 og 32 kommer Gerlev Legepark til Lolland og inviterer børn, unge og voksne til mange timers leg og latter med bevægelse, udfordringer og kappestrid med historiske lege og spil.

Prøv blandt andet kræfter med:

 

Pirkentavl nævnt af Chr. d. 4.
Hammerspil fra Flandern i Belgien
Frøsnapper fra Nederlandene
Skubbe mønt fra 1500-tallets England
Hollandsk Glidebord fra middelalderen
Tallerkenspil fra Picardiet i Nordfrankrig år 1685
Markus & Lukas, nævnt i visen om erobringen af Kalmar 1611
…og mange flere lege og spil.

 

Hvordan foregår det?

De forskellige lege og spil er spredt ud over et større udendørs areal, og så går man ellers bare fra aktivitet til aktivitet efter tur, som man har lyst.

En dedikeret instruktør fra Gerlev Legepark hjælper med at sætte legene i gang, men der er også skilte ved hver aktivitet, som i enkel tekst og tegning viser, hvordan man spiller eller leger, samt – hvis muligt – beretter om spillets oprindelse.

 

Hvad koster det – og hvor tilmelder man sig?

Det er gratis at deltage – og legene henvender sig til alle aldre, børn og unge og voksne. For at sikre, at der ikke er for mange mennesker samlet på samme tid og sted, skal der bookes billetter til alle deltagere – både børn og voksne. Man tilmelder sig for to timer ad gangen, enten fra kl. 10-12 eller fra kl. 12-14. Det foregår på de grønne områder bag biblioteket. Vær opmærksom på, at det er et udendørs arrangement, så husk påklædning efter vejrforholdene, solcreme og det gode humør.

Man er også meget velkommen til at medbringe et picnictæppe og en picnickurv og så ellers bare nyde et par timer i godt legeselskab med familie, bedsteforældre og venner – så længe alle har tilmeldt sig.