Foto: Ewald Munksgaard Hansen

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Havnebygningen, Havnegade 2, 4900 Nakskov
Målgruppe
For børn
Køb billet(ter)
Børn

Fortæl din egen gyserhistorie med Vilde Væsner

03.07.22
Fortælleworkshop for børn om vilde væsner

Er du til vilde historier? Hvor det godt må krible lidt under huden og risle ned ad ryggen? Hvordan lyder din egen vilde historie om en by fuld af vilde væsner og sære steder?

Den professionelle fortæller Kasper Sørensen sætter deltagerne i gang med at lave historier sammen. Historierne tager udgangspunkt i Lollands sagn og myter.

Hele Kasper Sørensens liv har cirklet om historiefortælling, og siden 2001 har han været professionel historiefortæller med virksomheden Fortællekunsten. Kasper Sørensen kan kunsten at fortælle historier, at fange og fastholde lytterne og gøre dem engagerede i budskabet, mens deres opmærksomhed er i nuet og deres telefoner i lommen. Under workshoppen får du hjælp og vejledning til at fortælle din egen gyserhistorie, men ellers er det kun fantasien, der sætter grænser.

Alle skabte produkter fra Vilde Væsner vil indgå i en vild udstilling på biblioteket i august – hvor alle de vilde væsner, deres historier og karaktertræk vækkes til live i en spektakulær udstilling med sit helt eget vilde og sære univers.

Vilde Historier er et samarbejde med LollandBibliotekerne, Roskilde Bibliotekerne og Nota og er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

For børn ca. 8-14 år

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

NB: Workshoppen holdes i Havnebygningen i Nakskov på 1. sal. Der er ikke elevator i bygningen.

alt=””
Emneord